23948sdkhjf

Kamstrup-kontrakt i Antwerpen

Skal levere 193.000 intelligente vandmålere.

Den danske clean-tech-virksomhed Kamstrup A/S har underskrevet kontrakt på levering af cirka 193.000 intelligente vandmålere til forsyningsselskabet Water-Link, der forsyner Belgiens andenstørste by Antwerpen.

Det oplyser selskabet i en skriftlig meddelelse.

12-måneders pilotprojekt

I projektet er Kamstrup underleverandør til Hydroko, der har arbejdet sammen med belgiske vandværker igennem en lang årrække. Aftalen med Hydroko er Kamstrups hidtil største på vandmålere og kommer efter flere år med store investeringer i teknologisk udvikling og innovation inden for intelligent vandmåling.

I projektet bliver Kamstrups vandmåler MULTICAL® 21 integreret med IoT kommunikationsteknologien Sigfox, og Kamstrups partner, Hydroko, er begejstret for de fordele, der potentielt kommer ud af projektet, lyder det fra Mark Indigne – administrerende direktør hos Hydroko:

- I Kamstrup fandt vi dén innovative og fleksible partner, som vi havde brug for til at realisere dette imponerende projekt. Vi fører an på det internationale marked, og kontrakten med Water-Link er dermed ikke kun en milepæl for os, siger han.

Projektet starter op inden for de næste par måneder med et 12-måneders pilotprojekt med 1.000 målere. Efter et succesfyldt pilotprojekt vil resten af målerne blive installeret i slutningen af 2017. Projektet forventes afsluttet i 2021.

Efterspørgslen på Kamstrups intelligente vandmålere forventes at firedobles over de næste fire år. For at imødekomme dette, er der allerede ved hovedkontoret i Stilling taget det første spadestik til et nyt 10.000 kvadratmeter byggeri, der bliver dedikeret til produktion af vandmålere og virksomhedens vandforretning.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079