23948sdkhjf

Flyttedag for trafiknyheder

Bedre service på vej til bilisterne.

Trafikradio er en god kanal til at give bilisterne hurtig besked om akutte trafikproblemer, så trafikanterne kan nå at vende om, finde en alternativ rute eller vælge at drikke en ekstra kop kaffe, inden de kører hjemmefra.

Nu styrker Vejdirektoratet og DR deres samarbejde, ved at DR’s Trafikcenter København flytter ind i Vejdirektoratets Trafikcenter på Kalvebod Brygge i København. Det skal sikre endnu bedre trafikmeldinger til bilisterne i hele landet døgnet rundt.

-Vejdirektoratet arbejder hele tiden for at få trafikanterne nemt og sikkert frem. Og vi ved, at radio er den mest effektive kanal til at give bilisterne information om den aktuelle trafiksituation, mens de sidder bag rattet. Derfor har vi valgt at styrke vores samarbejde med en radiostation ved fysisk at dele arbejdsplads,  fortæller Charlotte Vithen, områdechef i Vejdirektoratet.

DR P4 sender døgnet rundt trafikmeldinger ud til hele Danmark. Og når DR’s trafikværter for København og Sjælland til efteråret rykker ind i det nye trafiktårn, kommer det til at betyde endnu bedre trafikservice, siger Peder Meisner, der er ansvarlig for DR’s trafikradio.

DR P4 har 2,8 mio. lyttere om ugen, og særligt mange følger med i myldretiden.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109