23948sdkhjf

Hans Schourup A/S

Danskerne på CeMAT 2016.

Knap 1.000 udstillere fra hele verden havde valgt at præsentere deres selskaber og produkter på den store tyske messe for intralogistik og supply chain management CeMAT 2016, der fandt sted over fire dage fra 31. maj til 3. juni i de store messehaller i Hannover.

Fire af de 1.000 virksomheder var fra Danmark, og de danske firmaer kom til Hannover med hver deres forskelligheder. Fælles for dem alle var dog, at de fik sig en snak med Danmarks Transport-Tidende om deres ønsker og forventninger til CeMAT 2016.

Hans Schourup A/S

Aarhus-virksomheden Hans Schourup A/S leverer lagerløsninger, og selskabet havde i år debut som udstiller på CeMAT-messen.

Selskabet leverer blandt andet lagerkasser, transportkasser og plukkekasser i plast, og med et voksende antal internetvirksomheder, der har brug for at plukke varer, er dette marked stort og voksende.

For halvandet år siden konstaterede Hans Schourup A/S, at de ikke havde den direkte adgang til produkterne – kort sagt var der for mange led, der skulle tjene på varerne. Derfor søgte selskabet nye måder at source produkter i et direkte samarbejde, hvor Hans Schourup A/S har fået sit eget produktprogram udviklet.

Herefter stod Hans Schourup A/S i en situation, hvor selskabet ikke alene havde fået nye plastkasser i porteføljen, der er produceret af overskudsplast fra produktioner og derfor ikke yderligere belaster CO2-regnskabet. Når leverandørled også er forsvundet, betyder det, at firmaet kan levere hurtigere og billigere.

De mere miljøvenlige plastkasser har klaret sig godt på det danske marked, og nu er turen kommet til udlandet, og det er derfor, Hans Schourup A/S i år valgte at være til stede på CeMAT. Det fortæller Christian Haldager, der er salgsdirektør hos Hans Schourup A/S:

- Det er første gang, vi lancerer de nye plastkasser i udlandet. Det er også første gang, vi er her på CeMAT, så det er en kæmpe prøveballon for os. Vi vil gerne undersøge, om vores produkter, som det går godt for på det danske marked, også fænger hernede, lyder det fra Christian Haldager.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063