23948sdkhjf

e-l-m- Kragelund A/S

Mød danskerne på CeMAT 2016.

Knap 1.000 udstillere fra hele verden havde valgt at præsentere deres selskaber og produkter på den store tyske messe for intralogistik og supply chain management CeMAT 2016, der fandt sted over fire dage fra 31. maj til 3. juni i de store messehaller i Hannover.

Fire af de 1.000 virksomheder var fra Danmark, og de danske firmaer kom til Hannover med hver deres forskelligheder. Fælles for dem alle var dog, at de fik sig en snak med Danmarks Transport-Tidende om deres ønsker og forventninger til CeMAT 2016.

e-l-m Kragelund A/S:

e-l-m Kragelund A/S leverer håndteringsudstyr og aggregater til gaffeltrucks, og havde valgt at præsentere de mange gæster på CeMAT for et bredt udvalg af de produkter, Løsning-selskabet er leveringsdygtige i.

En særlig plads på selskabets stand havde den integrerede gaffelflytter type IFPF dog fået. Gaffelflytteren udmærker sig særligt ved sin præcise og lydløse drift, et godt udsyn for føreren og en lav driftsomkostning, fortæller e-l-m Kragelunds salgsansvarlige for produkter til offshoreindustrien og det norske marked, Per Thomsen:

- En truck er jo ikke bedre end det værktøj, der sidder på den. Det her er sjette og seneste generation af type IFPF. I forhold til standard-gaffelbordet har man her taget skridtet længere ind mod trucken og integreret gaflen direkte i masten. Det er en integreret løsning, og derfor er den ikke bundet af standardmålene. Desuden er udsynet også blevet bedre, fordi slanger og rør er fjernet fra synsfeltet, og det gør det lettere at se gaffelspidserne, siger Per Thomsen, der har været tilknyttet e-l-m Kragelund i 25 år – de sidste otte år i salgsafdelingen.

- CeMAT er vores vigtigste messe, og det primære mål med messen er at være til stede og at være synlig for vores skandinaviske kunder, da Skandinavien er vores vigtigste område, siger Per Thomsen.

Det er ottende gang, e-l-m Kragelund A/S udstiller på CeMAT.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125