23948sdkhjf

Ny politisk chef i ITD

Karen Roiy forfremmes.

ITD styrker sit erhvervspolitiske arbejde med ny politisk chef. Det er Karen Roiy - nuværende europapolitisk chef – der fremover vil tage det politiske ansvar for ITD's medlemmer og kæmpe for ITD's politiske mærkesager.

Med udnævnelsen ønsker ITD at sende et kraftigt signal om, at man opruster og strømliner det politiske interessearbejde. Men det er også et signal til medlemmerne om, at ITD's medlemmer befinder sig i en branche og en tid, hvor det politiske arbejde er påkrævet for at sikre udviklingen og rammebetingelserne for branchen.

- Grænsekontroller, usikkerhed om Schengen-samarbejdet, vækstpotentialet på transportområdet og den øgede digitalisering af samfundet er alle politiske emner, som vi dagligt beskæftiger os med politisk. Derfor er det også vigtigt, at vi lægger den rigtige kurs i forhold til vores alliancepartnere og beslutningstagerne, samtidig med at vi får sikret ordentlige rammer til vores medlemmer og får meldt klart ud, hvilken betydning de politiske beslutninger har for dem. Det har været afgørende for vores valg af Karen Roiy, siger Gert Jakobsen, bestyrelsesformand i ITD.

Karen Roiy har arbejdet i ITD siden januar 2015 og kommer med en baggrund i Dansk Arbejdsgiverforening, hvor hun var ansat i seks år. Tre år i København og tre år i Bruxelles, hvor hun arbejdede for at sikre danske virksomheders interesser. Karen Roiy ser frem til at være med til at forme ITD's politiske linje nationalt og europæisk.

- Vi står over for en række store politiske mærkesager i den kommende tid, som vi vil gå benhårdt efter at få maksimal indflydelse på. Her tænker jeg bl.a. på digitaliseringen af og vækst i transportbranchen og den kommende vejpakke, som skal sikre fair konkurrencevilkår i EU. ITD er kendt for at gå foran og arbejde målrettet for at professionalisere transport- og logistiksektoren. Vi vil fortsætte med at basere vores politik på fakta og bruge denne fakta til at få åbnet dørene på Christiansborg og i Bruxelles, så vi kan få vores positioner ført ud i livet, siger Karen Roiy, Public Affairs chef i ITD.

Karen Roiy vil fremover indgå i ITD's ledergruppe og vil fortsat arbejde ud fra ITD's københavnerkontor. Udnævnelsen af Karen Roiy sker umiddelbart.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078