23948sdkhjf

Lastas med bredt trailer-udvalg

Lastas på Transport Vest.

Lastbil- og trailerforhandleren Lastas Trucks Danmark A/S med hovesæde i Hedensted er fast udstiller på Transport Øst-messen i Greve og vil også være at finde på Transport Vest i Brabrand.

Med den øgede tilladte totalvægt for et syv-akslet lastvognstog til 56 tons for et par år siden fulgte også en opstramning af tolerancegrænsen for overvægt. Derfor ser Anders K. Larsen, administrerende direktør hos Lastas, både frem til en weekend i transportbranchens tegn, hvor selskabet kan mødes og få en snak med kunderne, men også som en mulighed for at kunne præsentere vognmænd for Kel-Bergs letvægtstrailere:

- Egenvægten betyder mere og mere for vognmændene efter de nye, strammere regler om overlæs. Derfor kommer vi på Transport Vest blandt andet med en letvægts Kel-Berg tiptrailer til både sand, grus og korn. Men også med et bredt udvalg af gardintrailere og maskintrailere, siger Anders K. Larsen.

Lastas forhandler lastbiler og trailere i Danmark og Skandinavien, har altid flere end 500 køretøjer på lager og beskæftiger omkring 100 medarbejdere på selskabets afdelinger i Hedensted, Toftlund og Greve.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064