23948sdkhjf

Transport Vest: Renault Trucks

Se Renault Trucks populære lette lastvogn i D-serien på Transport Vest i weekenden

- Renault Trucks møder op sammen med vores kolleager fra Volvo Trucks Center Århus til Transport Vest og vil fremvise vores lille elegante lastvogn – D-serie 2.0 – 7,5T. Modellen FALCK Danmark er ved at få leveret en større serie af, og de første er i aktion rundt på de danske veje i den klassiske røde FALCK farve, fortæller Claus Rieland, der er Team Salgschef Øst Volvo/Renault Trucks.

På Transport Vest-messen vil salgsansvarlig for Renault Trucks, Frank Pedersen, stå klar til at tale med interesserede kunder.

Master

Renault Master vil også være tilstede, varevognen der er Europas mest solgte varevogn i 18 år.

- Ved levering igennem Renault Trucks følger der et professionel service netværk i hele DK samt Europa. 24/7 nødservice med egne servicevogne som vi kender det for lastbilerne leveres standard med en Master fra Renault Trucks. Hos Renault Trucks har vi mulighed for levering for dag til dag da vi råder over 40 vogne der allerede er opbygget som f.eks. Master 4x4, kølevogne, BOX/LIFT vogne, Ladvogne, kroghejs, kassevogn eller hvad med et komplet entreprenørtræk bestående af Master med trailer og en Volvo entreprenør minigraver hele pakken leaset igennem Renault Trucks Financial Services A/S – en udbetaling, fast ydelse pr. måned samt et sted at handle den komplette løsning, fortæller Claus Rieland.

(3 x D-Range.jpg.jpeg)Se Renault Trucks lette D-serie 2.0 – 7,5T på Transport Vest. (Foto: Renault Trucks)

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063