23948sdkhjf

Ny robust data-terminal

Scanvaegt VT200 til udendørs brug.

Scanvaegt Systems lancerer en helt ny serie af robuste operatør-terminaler, der med kvalitetsdesign sætter en ny høj standard for driftsikkerhed og brugervenlighed.

Med stor processorkraft og robust kabinetdesign i rustfrit stål udgør den nye VT200 data-terminal en kraftfuld og driftsikker computer til data-håndtering og kommunikation. Terminalen er udviklet specifikt til udendørs brug til opgaver i forbindelse med vejning, registrering og ekspedition ved dosering, adgangskontrol og automatisk identifikation.

VT200 har en ny skærmteknologi, der sikrer tydelig visning under alle vejrforhold – selv i skarpt sollys. Skærmen har også automatisk lysstyrke-justering, der skruer ned for lyset i de mørke timer, hvilket sparer strøm.

Kabinettet i rustfrit stål er isoleret og forsynet med termostatstyret varme-element og luftkøling, som sørger for en konstant drifttemperatur inde i kabinettet – det beskytter komponenterne og giver høj driftsikkerhed og lang levetid.

VT200 har et fleksibelt design, der betyder, at den kan udstyres med forskellige typer af kortlæser – RFID, magnetkort og stregkode – og med samtale-anlæg/højtaler og printer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063