23948sdkhjf

DHL: Behov for billigere luftfragt

Udvider Airfreight Plus.

Hos DHL Global Forwarding har selskabet opdaget et behov for billigere luftfragt.

Derfor har den tyske luftfragt-gigant udvidet sit Airfreight Plus-netværk med Rusland og landene i SNG-regionen, således at produktet nu omfatter 54 lande.

Et skifte i kravene

DHL’s Airfreight Plus-produkt er kendetegnet ved at være en løsning, der tilbyder kunder intra-europæiske og intra-asiatiske dør-til-dør løsninger på luftfragt op til to tons.

Virksomheder har gennem løsningen adgang til 11.000 daglige afgange i Europa og Asien med DHL’s egen flåde af fragtfly og kommercielle luftfartsselskaber.

Hos DHL Global Forwarding beskriver den globale luftfragtchef, Ingo-Alexander Rahn, at produktets udvidelser til Rusland og SNG-landene er et svar på kundernes efterspørgsel efter omkostningseffektive dør-til-dør luftfragtløsninger:

- Vi har bemærket et skifte fra krav om levering over natten til mere økonomiske distributionsløsninger – og dermed en stigende efterspørgsel efter vores DHL Airfreight Plus-produkt. Ved at tilbyde skemalagte leveringer og et udvalg af transittider og forskellige serviceydelser til en enkel alt-inklusive rate på end-to-end løsninger imødekommer vi kundernes behov for omkostningseffektive transportmuligheder, mens vores egen luftfragtforretning og fodaftryk i Europa og Asien vokser, siger han.

Airfreight Plus vil blive implementeret i Rusland i midten af 2016, mens SNG-regionen må vente til slutningen af året.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078