23948sdkhjf

1.000 kølige DHL-kvadratmeter

Åbner ny hub i Schiphol.

DHL-divisionen Global Forwarding har investeret 1 mio. euro, knap 7,5 mio. kr., i selskabets nye logistikcenter ”Life Science Competence Center” i erhvervsområdet Schiphol Southeast ved Amsterdam-lufthavnen Schiphol.

Hubben udmærker sig ved at tilbyde 1.000 kølige, temperaturkontrollerede kvadratmeter, der særligt henvender sig til pharma- og medicinalindustriens produkter.

En kølig modtagelse

DHL Global Forwarding, der er verdens største luftfragtspeditør, skriver i en skriftlig meddelelse, at de nye faciliteter er nogle af de største og mest moderne i den hollandske transportsektor.

Ét område er særligt dedikeret til pharma-produkter, der skal oplagres ved en konstant temperatur af mellem to og otte grader, mens et andet område er dedikeret til produkter, der skal oplagres ved en temperatur mellem 15 og 25 grader. Derudover er der et særligt temperaturkontrolleret lasteområde med en læsserampe til både ULD’er (Unit Load Device) og palletter.

I faciliteterne kan aktivt afkølede beholdere oplades, tøris kan genskabes, og desuden er hubben udstyret med temperatur- og luftfugtighedsmålere.

Stigende efterspørgsel

Ifølge DHL dækker den nye hub en stigende efterspørgsel efter globale end-to-end løsninger inden for temperaturkontrolleret lufttransport.

Nigel Wing, global chef for biovidenskab og sundhedspleje hos DHL Global Forwarding:

- Biovidenskab- og sundhedsplejeindustrien er reguleret af stadigt strengere krav, der går ud over de oprindelige krav om GMP og GSP – god fremstillingspraksis og god opbevaringspraksis. Samtidig skal stadigt mere sensitive pharmaprodukter, ofte af høj værdi, håndteres endnu mere specifikt hvad angår handling og temperatur, hvilket betyder en ny kompleksitet til forsyningskæden, siger Nigel Wing og fortsætter:

- Med den strategiske placering ved Amsterdam Schiphol-lufthavnen styrker det nye center yderligere vores eksisterende temperaturkontrollerede netværk på verdensplan. Anlægget er certificeret som en af vores netværk af DHL Thermonet-stationer og giver os mulighed for at udvide og dele vores ekspertise på verdensplan, mens vi opfylder de høje kvalitetsniveauer, der forventes i biovidenskabs-industrien.

14 særligt uddannede logistikspecialister får ansvaret for driften af hubben, fremgår det af en skriftlig meddelelse.

Billedtekst: Den temperaturkontrollerede læsserampe til både ULD’er og palletter. Foto: DHL.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171