23948sdkhjf

BESKO indgår ZF-aftale

BESKO har indgået et nyt samarbejde med ZF Friedrichshafen AG.

ZF Services markedsfører de kendte brands SACHS og Lemförder, som produceres på de samme ZF fabrikker verden over. ZF er global markedsleder inden for drivlinie- og chassis teknologi, samt aktiv og passiv sikkerhed. 90% af produktionen er til bilproducenterne, hvilket sikrer den altid høje ZF kvalitet. BESKO lagerfører nu et bredt udvalg af SACHS og Lemförder produkter.

Driftschef Kim B. Jepsen udtaler:

- Vi er hos BESKO rigtig glade for at have fået ZF Parts ombord. Det er en leverandør vores kunder kender og en leverandør, som står for høj kvalitet og innovative produkter. Vi har en klar strategi om at være kundens foretrukne mobilitetspartner, hvilket betyder, at vi ud over reservedele fra de kendte OE-leverandører også tilbyder teknisk support, samt tekniske kurser og uddannelse for bus- og lastvognsværksteder. I den strategi passer ZF perfekt ind, som en top professionel leverandør.

BESKO har afdelinger i Aalborg, Århus, Herning, Kolding, Padborg, Esbjerg, Odense, Greve og Næstved. BESKO lagerfører stort set alt inden for reservedele og tilbehør til lastbiler, busser, påhængs- og sættevogne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079