23948sdkhjf

E3 tilfreds med årets resultat

Styrket tro på fremtiden.

Transport- og speditionsfirmaet E3 Gruppen A/S i Padborg har netop præsenteret årsregnskabet for 2014/2015, der ifølge selskabets direktør er tilfredsstillende.

Virksomheden genererede i regnskabsåret et overskud efter skat på 7,8 mio. kr., men samtidig faldt omsætningen med ni procent til 387 mio. kr.

I en skriftlig meddelelse udtaler E3’s administrerende direktør, Per Jørgensen:

- Året var præget af, at vi gennemførte en nødvendig omstrukturering i vores tyske datterselskaber, og det medførte et mindre fald i omsætningen, men styrkede samtidig vores effektivitet betragteligt. Vi er derfor tilfredse med årsresultatet og meget fortrøstningsfulde med hensyn til fremtiden, siger Per Jørgensen

Flere danske job

E3 råder over en vognpark på 175 lastbiler og 10.000 kvadratmeter lagerfaciliteter, og har fire filialer i Tyskland, mens hovedkontoret samt lagerfaciliteter er placeret i Padborg. Selskabet beskæftiger i alt 331 medarbejdere i Danmark og udlandet, og faktisk formåede virksomheden at øge den danske beskæftigelse i selskabet med 20 procent i løbet af regnskabsåret, fortæller Per Jørgensen:

- Danske transportvirksomheder skal især klare sig i kraft af viden og kvalitet. Der er nok af billige tilbud på det internationale marked, men færre der samtidig kan levere god planlægning og høj leveringssikkerhed. Derfor vil vi også i de kommende år investere målrettet i personale og teknologi, der fortsat kan sikre høj kvalitet på vores leverancer, siger Per Jørgensen.

Direktøren tilføjer, at E3 i løbet af få måneder vil opgradere de sidste af selskabets Euro 5 lastbiltrækker til Euro 6.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062