23948sdkhjf

Nyscan bliver Hultsteins-distributør

Får markedet øst for Storebælt.

Med en dugfrisk distributionsaftale med svenske Hultsteins Kyl AB udvider lastbilforhandler Nyscan a/s igen sit brede udvalg af produkter og serviceløsninger til transportbranchen.

Hultsteins producerer og markedsfører avancerede køle- og varmeanlæg til temperaturreguleret transport i lastbiler og påhængs-/sættevogne, og med distributionsaftalen får Nyscan ansvaret for salg og service af Hultsteins produkter øst for Storebælt.

- Vi glæder os over den nye distributionsaftale med Hultsteins Kyl AB. Vi ser den som en blåstempling af Nyscan som en troværdig og seriøs partner i transportbranchen, siger Nyscans adm. direktør Claus Hofman.

Miljøvenlige og driftsøkonomiske

- Hultsteins avancerede produkter er blandt markedets mest miljøvenlige og driftsøkonomiske på sit område. Dermed passer de rigtig godt til vores øvrige brede udvalg af produkter og serviceydelser til transportbranchen, tilføjer Claus Hofman.

Hultsteins løsninger adskiller sig fra de fleste andre på markedet ved at producere kulde eller varme under kørslen uden brug af en separat dieselmotor på køle-/varmeaggregatet. Det drives i stedet af lastbilens motor under kørslen, hvorved brændstofforbrug og dermed miljøbelastning bliver mere end halveret i forhold til mere konventionelle anlæg. Samtidig støjer aggregaterne markant mindre end ved drift med separat dieselmotor. Ved stilstand f.eks. om natten kan aggregaterne desuden køre på el-drift, hvorved miljø- og støjbelastningen yderligere reduceres.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078