23948sdkhjf

Vejarbejder nedsætter hastigheden

Den inderste del af Helsingørmotorvejen repareres.

Vejdirektoratet går den 6. maj i gang med det forberedende arbejde med at forstærke spunsvæggene langs Helsingørmotorvejen i indadgående retning ved Tuborgvej i Gentofte.

Det har den konsekvens, at Helsingørmotorvejen vil være indsnævret fra tre til to vognbaner på en strækning fra Tuborgvej til Ryparken / Hans Knudsens Plads i indadgående retning. Samtidig sænkes hastighedsbegrænsningen til 80 kilometer i timen.  Desuden vil der kun være ét spor farbart på strækningen i aften- og nattetimerne i denne weekend. Dette er nødvendigt for at gøre klar til vejarbejdet.

Vejdirektoratet regner med, at alle tre vognbaner er åbne igen den 5. september.

Det er nødvendigt at inddrage nødspor og den langsomme vognbane for at kunne udføre arbejdet. Ændringerne betyder, at der må forventes mindre forsinkelser i myldretiden om formiddagen.

Årsagen til forstærkningsprojektet er, at de nuværende jordankre, som holder spunsvæggen, er stærkt ældede. De nye ankre skal sikre spunsvæggene i mange år frem i tiden.

Vejdirektoratet opfordrer bilisterne til at være opmærksomme på skiltningen ved de to arbejdssteder og til at respektere den nedsatte hastighed af hensyn til sikkerheden for dem selv og de ansatte, der arbejder. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125