23948sdkhjf

DTL-direktør i front for havne

Ny formand og nyt bestyrelsesmedlem i ADP A/S’ bestyrelse.

I forbindelse med generalforsamlingen i ADP A/S fratrådte Arne Tirsgaard som formand og stoppede samtidig i ADPs bestyrelse.

Som ny formand valgte aktionærerne enstemmigt adm. direktør i Dansk Transport og Logistik  - DTL, Erik Østergaard som ny formand. Ligeledes genvalgte aktionærerne borgmester Jacob Bjerregaard som næstformand.

ADP udvikler sig i disse år fra at være en traditionel havnevirksomhed til nu også at fokusere på transport og logistik. Den omstillingsproces kræver viden og indsigt i den globale transportbranche

Med valget af Erik Østergaard som ny bestyrelsesformand, der de sidste fire år har siddet i ADPs bestyrelse, får ADP en stærk formandsprofil som dels kender ADPs forretning og besidder dybindsigt i såvel sø- som landtransport, som kan være med til at understøtte den strategiske udvikling af ADP.

ADPs bestyrelse får også tilført en ny stærk erhvervsprofil, idet Christian Herskind træder ind i bestyrelsen. Christian Herskind er cand.jur. og har en solid erhvervsmæssig baggrund som koncerndirektør i bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheden NCC Roads A/S og senest som CEO i Refshaleøens Ejendomsselskab A/S.

Christian Herskind bringer stor indsigt inden for ejendoms- og arealudvikling og med en baggrund fra Fredericia-området vil han kunne bidrage med viden til udvikling af den samlede ADP-koncern, som i disse år også omhandler udvikling af et nyt multimodalt transport- og logistikcenter ved Fredericia.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078