23948sdkhjf

Maskinmestre slutter turne

Unge fik nyt syn på karrieren.

Word Careers og Maskinmestrenes Forening har sluttet deres Danmarks turné, hvor studerende har haft lejlighed til at mødes med en lang række potentielle arbejdsgivere. I alt er knap 300 maskinmesterstuderende blevet introduceret til de mange karrieremuligheder, som Det Blå Danmark tilbyder til lands, til søs og indenfor offshore.

Det er tredje år i træk, at World Careers og Maskinmestrenes Forening går sammen om at afholde karriereevents. En kombination af præsentationer fra nyuddannede, rundvisning samt networking har dannet rammerne om arrangementerne, som har til formål at give de studerende et indblik i livet efter studierne.

-Det har i flere år været en stor succes at samarbejde med Maskinmestrenes Forening omkring disse events. Vi opnår en langt højere kvalitet i arrangementerne, da vi hver især har noget at byde ind med både af kontakter, viden og erfaring, siger kampagneleder hos World Careers Anne Bay Riisager.

Også hos Maskinmestrerens Forening er der begejstring at mærke:

-Disse event bliver kun bedre år for år. Vi oplever, at arrangementerne er til stor inspiration for de mange studerende, der får et indblik i, hvad Det Blå Danmark kan tilbyde af karrieremuligheder. Det gør det nemmere at træffe et oplyst karrierevalg, siger Per Jørgensen formand for Maskinmestrenes Forening.

De fem karriereevents blev i år afholdt i Korsør, Svendborg, Frederikshavn, Skive og Nordborg.

World Careers er en koordineret og målrettet kampagne på vegne af hele Det Blå Danmark. Kampagnen er sat i verden for at udbrede kendskabet til det maritime erhverv samt at øge antallet af kvalificerede ansøgere, der matcher erhvervslivets specifikke rekrutteringsbehov.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062