23948sdkhjf

Smid tøjet Danmark

Transportfirma inddraget i Røde Kors-projekt.

Røde Kors samarbejder med Universal Transport & Flytteforretning om at indsamle tøj i Smid Tøjet Danmark

Smid tøjet og hjælp folk i nød er budskabet for årets største tøjindsamling, som Røde Kors arrangerer i samarbejde med Coop og TV 2. Universal Transport & Flytteforretning bakker op om arrangementet gennem en samarbejdsaftale med Røde Kors om at hente det brugte tøj fra Røde Kors’ indsamlingscontainere og butikker i Jylland og på Fyn.

- I Universal Transport & Flytteforretning vil vi gerne være med til at gøre en positiv forskel for mennesker i nød. Derfor hjælper vi Røde Kors med at indsamle de mange tusindvis af kilo tøj, danskerne i øjeblikket donerer i de mere end 1300 containere og Røde Kors butikkerne, fortæller adm. direktør, Thomas Hjort om det samarbejde, der startede til sidste års indsamling.

.

- For værdien af en sæk blandet genbrugstøj på cirka 10 kg kan Røde Kors købe mad til en familie i to uger eller levere 2.400 liter rent drikkevand, mens 100 sække tøj giver husly til 40 familier. Det er tankevækkende, at vi med blot en lille indsats kan gøre så meget for de mennesker, der har allermest brug for det, mener Thomas Hjort.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078