23948sdkhjf

Samlet pakke til Strukton Rail

Scania R 520 med stærk kran.

Stiholt har for nylig leveret en samlet pakkeløsning til Strukton Rail A/S i København bestående af en Scania R 520 LA 6x2 sættevognstrækker med Palfinger PK53002 kran. Opbygningen og monteringen af kranen er udført hos Stiholt i Aalborg, hvor sælger Peter Munkholm har stået for leveringen inkl. 4-årig serviceaftale med udvidet drivlinegaranti.

Trækkeren er udrustet med 10-tons foraksel  på bladfjedre af hensyn til den kraftige kran bag førerhuset samt luftaffjedret bogie med tvillingmontering. Palfinger-kranen har et max. løftemoment på 49,3 t/m og er udrustet med fem hydrauliske udskud, der giver et hydraulisk udlæg på 14,1 meter. Den har to sæt støtteben med hhv. 7,8 og 5,2 meters bredde, og dertil kommer et omfattende sikkerhedsudstyr, radiostyring mv.

Strukton Rail er hjemmehørende i København, men har også en afdeling i Aalborg, hvor den nye Scania R 520 får base. Den skal bl.a. anvendes til de mange anlægs- og vedligeholdelsesopgaver på det danske skinnenet, som Strukton Rail udfører for Banedanmark, DSB, Regionstogene, Privatbanerne m.fl.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063