23948sdkhjf

Søfart får ny ”medejer”

Nordiske Medier køber to tredjedele af avisen ”Søfart”

Foreningen til Søfartens Fremme har afhændet 65 procent af aktierne i selskabet Seapress ApS, der udgiver avisen Søfart. Køberen er Nordiske Medier, der er et datterselskab i Nordjyske Medier-gruppen.

Foreningen til Søfartens Fremme blev stiftet i 1844 og har udgivet Søfart siden 1849.

- FSF er overbevist om, at den bedste partner er fundet for virksomheden Seapress. Den oprindelige dialog blev indledt med tanken om et online produktionssamarbejde, men vi har nu fundet en løsning, der sikrer en spændende fremtid for Seapress og Søfart, udtaler Ole Frie, der er medlem af bestyrelsen i FSF og yderligere har varetaget stillingen som bestyrelsesformand i Seapress ApS, ifølge Transportmagasinet.

I Nordiske Medier ser direktør Morten Petersen frem til det nye samarbejde, der trådte i kraft fredag den 15. april 2016.

- Det er positivt for os at samarbejde med Foreningen til Søfartens Fremme, for foreningen samler flere interessegrupper, som er omdrejningspunkter for Det Blå Danmark. Samtidig kommer vi ind i en ny branche med stærk tilknytning til transportbranchen, hvor vi er i forvejen via vores medie Transportmagasinet. Herudover er der en del koblinger til metalbranchen, hvor vi har Metal Supply og Jern- & Maskinindustrien, siger direktør Morten Petersen fra Nordiske Medier, der driver medievirksomhed fra Aalborg, Herlev, Gøteborg og Oslo, til Transportmagasinet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062