23948sdkhjf

DTA 2016: Branchens fyrtårne er fundet

Danish Transport Awards: Hæder til Poul Schou-medarbejder og to virksomheder.

To virksomheder og en medarbejder modtog fornem hæder ved uddelingen af priser til Danish Transport Award i forbindelse med ITD’s generalforsamling på Hotel Legoland i Billund lørdag. Temaet er vækst, og alle vinderne er værdige repræsentanter for transportbranchen.

Der var spænding til det sidste om, hvem juryen for Danish Transport Awards 2016 ville pege på som vindere af de eftertragtede priser.

Der var tre nominerede i hver kategori: Årets medarbejder, Årets mindre transportvirksomhed og Årets større transportvirksomhed.

Årets medarbejder

Henrik Møller Christiansen fra Poul Schou A/S

Juryen har vurderet, at Henrik Møller Christiansen er en vækstmotor i en allerede veldreven maskine hos Poul Schou A/S. Det seneste halvandet år har han sikret nok kundegrundlag til fem nye kranbiler, og der er tre nye på vej. En tilvækst på otte biler på omkring to år.

Henrik Møller Christiansens opskrift på succes er, at man skal have gode kunder og konstant lytte til markedet. Gerne ved hjælp af markedsanalyser, som man kan blande med erfaring og mavefornemmelser.

Årets mindre transportvirksomhed

Brian Uhlmann Transport ApS

Som selvkørende vognmand med to aktive lastbiler har Brian Uhlmann masser af timer bag rattet til at finde på nye ting til gavn for branchen.

Det seneste påfund er en app, der skal hjælpe, når chaufførerne overtager en trailer fra en speditør eller en anden chauffør. Som det er i dag, skal der ved hver ny afhentning eller aflevering af en trailer laves en papirrapport, og det er alle disse rapporter, der har fået Brian Uhlmann i opfinderhumør:

- Vi bruger så meget tid på at registrere de samme fejl igen og igen, men med en app kan man meget hurtigere komme ud på landevejen igen, forklarer Brian Uhlmann.

Idéen og ikke mindst potentialet er så stort, at juryen for Danish Transport Award vil hædre Brian Uhlmann med prisen som Årets mindre transportvirksomhed.

- Jeg er overrasket og stolt. Den havde jeg ikke set komme, udbryder Brian Uhlmann spontant umiddelbart efter prisoverrækkelsen. Han fortæller, at det er vigtigt for ham, at minimere al spildtiden med papirerne, da der ikke er mange penge i at holde stille.

Årets store transportvirksomhed

Fogtmann Logistik A/S

Når man taler om vækst, kan man ikke komme uden om Fogtmann Logistik A/S. Virksomheden har vækstet utrolige 2.200 procent de seneste fire år og er således den virksomhed i hele Sønderjylland, der har haft den største vækst inden for alle brancher.

Selv tilskriver Fogtmann Logistik A/S successen den professionelle bestyrelse, der med stor omhyggelighed får virksomheden til at være benhård i forretningsmodellen.

Derfor har juryen også vurderet, at prisen som Årets store transportvirksomhed skal gå til Fogtmann Logistik A/S.

Ud over hæderen modtager Fogtmann Logistik A/S også en check på 25.000 kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063