23948sdkhjf

Flot regnskab i svært marked

Brancheforenings økonomi er fortsat bomstærk trods modhager i årsregnskab.

ITD har endnu engang leveret et rigtig godt regnskab, der viser sorte tal på organisationsdriften og solidt overskud fra datterselskaberne. Det var meldingen på ITD’s generalforsamling.

Der er rigtig godt gang i foreningen ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport, der udviser flot medlemstilgang og overskud i den daglige drift på 686.000 kroner:

- Foreningsdelen kører med overskud på trods af flere ansættelser, nye spændende projekter og mange arrangementer. Det beviser for mig, at vi har en sund og stærk forening i fremdrift, vurderer Jacob Chr. Nielsen, administrerende direktør i ITD.

ITD har fået over 100 nye medlemmer i løbet af 2015, og dermed følges ambitionen om at tiltrække flere medlemmer til foreningen. Nettotilgangen ligger på i alt 69 vognmandsforretninger.

Hårde vilkår for datterselskaberne

Datterselskaberne FDE og Vialtis har igen leveret et solidt overskud på 78 millioner kroner, hvilket er flot - omstændighederne taget i betragtning:

- Vi har en stor del af vores omsætning bundet op på oliepriserne, og da disse har været utroligt lave i 2015, har overskuddet været mindre end forrige år, siger Jacob Chr. Nielsen og fortsætter:

- Men jeg er meget tilfreds med udviklingen i datterselskaberne, siger Jacob Chr. Nielsen.

Fortsat vækst

Generelt forventer ITD også overskud på foreningsdelen i det kommende år, hvor der også gerne skulle komme endnu flere medlemmer:

- Vi har i mine øjne branchens bedste servicer, så jeg håber da, at endnu flere vognmænd melder sig ind hos os, siger Jacob Chr. Nielsen.

Samtidig har ITD flere nye medlemmer på vej ind og nye services på vej, så også 2016 tegner til at blive et godt travlt år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094