23948sdkhjf

Banedanmark opgraderer bro

Trafikken får hindringer.

Under sporspærringen mellem Roskilde og Odense i Kristi Himmelfartsferien den 4.-8. maj 2016 går Banedanmark i gang med at forny og vedligeholde jernbanen på Midtsjælland.

Ved Kværkeby tæt på Ringsted skal Banedanmark opgradere Bedstedvejbroen, der krydser jernbanen. Samtidig rives Adamshøjvejbroen ned.

Banedanmark er allerede i fuld gang med at etablere en ny og større Bedstedvejbro ved Kværkeby øst for den gamle bro. Den gamle bro rives ned, da der under den nye bro skal være plads til yderligere to spor til den kommende højhastighedsjernbane mellem København og Ringsted over Køge.

-For at have så kort en anlægsperiode som muligt bygger vi en ny ved siden af den eksisterende Bedstedvejbro. Borgerne må desværre væbne sig med tålmodighed, da vi ikke kan åbne den nye bro for trafik lige efter, at den gamle bro er fjernet. Vores entreprenør skal blandt andet ramme spuns tæt på den nye bro samt klargøre den for trafik, hvor den gamle vej ligger, og derfor kan den ikke åbnes med det samme, siger Richardt Brixen, projektchef i Banedanmark.

-Efter aftale med Ringsted Kommune spærrer vi vejen af sikkerhedsmæssige årsager, mens vi færdiggør broen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078