23948sdkhjf

To nye blomstertræk til Steen M. Hansen

Vognmand har nu 16 træk.

Vognmand Steen M. Hansen i Vodskov ved Aalborg har netop fået leveret to helt nye 25 meter blomstertræk af Stiholt i Aalborg.
 
Scania-chassiserne er af typen R 580 LB 6x2, der er opbygget med 7,7 meter isolerede SOR-kasser med Webasto HL90 varmeanlæg. Dollyerne er 2-akslede FKBCAR , og de 3-akslede SOR-trailerchassiser er med opbygget med 13,6 meter isolerede SOR-kasser med Carrier Vector køle/varmeanlæg. Fyns Karosseribyg i Odense har stået for montering af opbygninger, Z-lifte samt dollyer og sættevogne, mens vogntogene er malet hos Nordjysk Autolakering i Sæby.
 
Med de nye biler er Steen M. Hansen oppe på 16 træk, der primært kører blomster på Sverige. Uden for højsæsonen kører nogle af bilerne også på Norge og Sverige med bl.a. stykgods.
 
De to Scania R 580’ere er mere end almindelig veludstyrede. Bag de 16,4 liters V8’ere på 580 hk/2.950 Nm sørger GRSO905-gearkasser med overgear og integreret Retarder for kraftoverføringen til de forstærkede R 885-bagtøjer. Bilerne er udrustet med alt i sikkerhedssystemer som centrallås med alarm, startspærre, ACC afstandsradar, AEB nødbremsesystem, LDW sporassistent, CCAP cruise control med GPS-styring, ESP stabilitetsprogram m.m. I Topline-førerhusene er der ligeledes blevet plads til stort set alt i udstyr fra Scanias lange udstyrsliste inkl. komplet læderindretning, termosideruder, Premium lydanlæg med integreret navigation, køle/fryseskab mm.
 
Bilerne er leveret af Stiholts salgschef Jens Holger Pedersen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094