23948sdkhjf

Logistikkompagniet i finale

Tre spændende virksomheder er nomineret til Greve Erhvervspris.

De tre lokale virksomheder, der er med i slutløbet om at vinde Greve Erhvervspris 2015, er Jenners Seaside/Café Jenners, Cedrex og Logistikkompagniet.

De tre nominerede Grevevirksomheder er udvalgt blandt 13 lokale virksomheder, som både erhvervsorganisationer, virksomheder og borgere har indstillet til Greve Erhvervspris 2015. ErhvervsCentrets bestyrelse har på et bestyrelsesmøde udvalgt de tre finalister.

- Vi har haft fokus på at udvælge tre meget forskellige virksomheder i vækst, som på deres måde bidrager positivt til Greves renommé på erhvervsområdet. Det er dejligt at konstatere ud fra det materiale, som vi har fået ind om virksomhederne, at der sker en masse nye og spændende tiltag i det lokale erhvervsliv på forskellige fronter. Vi er også glade for den store interesse, der har været for at indstille lokale virksomheder til prisen. Det er et tegn på, at vi har et velfungerende erhvervsliv med en masse dynamiske og bundsolide virksomheder, som lokalsamfundet synes fortjener en påskønnelse, siger Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed.

Gode rollemodeller

Borgmester Pernille Beckmann har som formand for Erhvervscentrets bestyrelse været med til at vurdere de mange indstillede favoritter til prisen.

- Vi har fået mange forslag til en kvalificeret vinder af Greve Erhvervspris. Det har ikke været en nem opgave at udvælge de tre nominerede virksomheder, da vi igen i år har haft en bred vifte af rigtig gode bud på værdige vindere af prisen. Bestyrelsen har med stor iver diskuteret de indstillede virksomheders styrkepositioner i forhold til kriterierne, og fælles for de tre udvalgte frontløbere er, at de udmærker sig ved i særlig høj grad at være inde i en god vækstkurve, og alle er de en god ambassadør for Greve, fordi de bidrager positivt til udviklingen af Greves erhvervsliv og arbejdsmarked, fortæller borgmester Pernille Beckmann. 

Vinderen afsløres af Greves borgmester den 28. april 2016 kl. 15-17.00 i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142