23948sdkhjf

TNT Tyskland får klap på skulderen

Kvalitetsstempel fra anerkendt bureau.

Transportvirksomheden TNTs tyske datterselskab har netop modtaget et fornemt kvalitetsstempel fra det uafhængige certificeringsfirma, Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Det sker i form af et integreret LRQA-certifikat.

Lloyd’s anerkendelse bliver tildelt TNT Tyskland for tredje gang og er resultat af selskabets recertificering inden for fire tunge ISO-standarder. Henholdsvis kvalitetsstyring (ISO 9001), miljøledelse (ISO 14001), sikkerhed (OHSAS 18001) og informationssikkerhed (ISO/ICE 27001:e).

- Verden over arbejder vores selskaber med systematiske og løbende procesforbedringer. Det sker på tværs af forskellige indsatsområder, herunder bl.a. de fire store områder, som vores tyske kollegaer har fået anerkendelse for af Lloyd’s. Også i TNT Danmark arbejder vi målrettet efter de internationale ISO-standarder for kvalitetsstyring, miljøforhold, sikkerhed, mm. Dette arbejde er tæt forbundet med TNTs overordnede Outlook-strategi, forklarer Susanne Vatta, adm. direktør i TNT Danmark.

Tilbage i 2005 var TNT Tyskland det første selskab i den tyske transportindustri, der blev tildelt en LRQA certificering. Den gang for arbejdet med kvalitetsstyring, miljøledelse og arbejdssikkerhed. Et år senere føjede tyske TNT en certificering inden for informationssikkerhed til listen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062