23948sdkhjf

Transport Vest 2016

Ny transportmesse 18. og 19. juni ved Aarhus.

En ny udstilling for den vestlige del af den danske transportbranche rammer asfalten til sommer, og at dømme efter forhåndsinteressen er der god basis for den kommende messe.

I dagene 18. og 19. juni slår Transport Vest 2016 dørene op til to dages fagmesse for chauffører og vognmænd i Logistikparken i Brabrand ved Aarhus - hos Volvo Truck Center Aarhus. Udstillingen er en vestlig pendant til Transport Øst, som igennem syv år er blevet afholdt med succes i Greve.

- Igennem de seneste par år har vi fået gentagne gange fra udstillere på Transport Øst til at etablere et tilsvarende arrangement i vest. Målet er at lave en professionel fagmesse for transportbranchen i samme ånd som Transport Øst – med udgangspunkt i chauffører og vognmænds dagligdag og med øje for de udfordringer, som branchen har for at fastholde en god dansk transportsektor, siger direktør Jeanette Maria Routhe fra Danske Transport Medier.

Lige nu: Tre lastbilmærker klar

Udstillerlisten på Transport Vest er vokset støt, efter at planerne blev offentliggjort, og aktuelt er tre lastbilmærker blandt de udstillere, der er klar til messen.

Herudover vil publikum kunne opleve en bred vifte af udstillere, heriblandt forhandlere af trailere, kraner, dæk, opbygninger, uddannelse, finansiering og rådgivning.

Transport Vest finder sted i weekenden lørdag 18. og søndag 19. juni på Logistikparken 14 i Brabrand.

Lørdag kl. 10 til 17 - søndag kl. 10 til 15.


Transport Øst finder som vanligt sted i Ventrupparken i Greve, første weekend i september.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094