23948sdkhjf

Sawo overtager kran-aktiviteter

Scania overdrager Effer-aktiviteter.

1. april overdrager Scania Danmark sine hidtidige Effer-kranaktiviteter til Sawo A/S.


Opbygninger, servicering og salg af reservedele vedrørende Effer-kraner overdrages således til SAWO A/S.

Salg af Effer-kraner overdrages til Effer Krancenter A/S.

I fremtiden vil Scania stadig kunne udføre mindre serviceopgaver på Effer-kraner, hvilket er i tråd med de opgaver, som Scania i dag løser på andre kranmærker. Scania overfører i samme forbindelse en række medarbejdere, der vil sikre en fortsat god service for berørte kunder.


Janko van der Baan, Scania Danmarks administrerende direktør, forklarer:

- Scania ønsker at skabe en endnu bedre oplevelse af vores egne produkter, og dette opnås bedst ved at fokusere på kerneforretningen, som er Scanias lastbiler og busser samt dertil hørende serviceydelser. Efter en grundig analyse af alle Scania Danmarks forretningsområder og tilbagemeldinger fra vores kunder, er det blevet besluttet overdrage kranaktiviteterne til en specialist inden for området. At valget faldt på SAWO er ikke tilfældigt. Virksomheden er specialiseret inden for kraner, og har i mange år været en god samarbejdspartner til Scania Danmark på mange andre områder.


Med 20 landsdækkende salgs- og serviceværksteder tilbydes Scanias nuværende krankunder support og service, uanset hvor i landet de befinder sig, og det er en bedre service, end den Scania selv kan tilbyde, lyder meldingen videre fra Janko van der Baan.


- Vi vil gerne takke EFFER Kraner for et godt samarbejde gennem alle årene, og vi er sikre på, at SAWO er den helt rigtige samarbejdspartner for vores krankunder, slutter Janko van der Baan.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078