23948sdkhjf

Søfartsstyrelsens 2015

Styrelsen opsummerer året der gik.

I en skriftlig meddelelse fortæller Søfartsstyrelsen om et 2015, hvor der blev opnået mange resultater på trods af vanskelige markedsvilkår.

Blandt andet voksede bruttotonnagen i de danske skibsregistre, ligesom 2015 også var et godt år for sikkerheden på de danske skibe.

2015 er opsummeret i en årsrapport, der er offentliggjort på adressen soefart.dk. I rapporten beretter Søfartsstyrelsen om en række vigtige milepæle, der blev opnået i 2015. Blandt de vigtigste kan nævnes genvalget til IMO, afholdelse af Danish Maritime Days og Danish Maritime Forum, fald i hyppigheden af alvorlige arbejdsulykker og udarbejdelsen af handlingsplan for arbejdet med de nye svovlregler.

- 2015 var på mange måder et udfordrende år for Søfartsstyrelsen, men vi kom pænt i mål med gode faglige resultater, siger Søfartsstyrelsens direktør, Andreas Nordseth, i meddelelsen.

På de indre linier var slutningen af 2015 præget af beslutningen om at flytte Søfartsstyrelsens hovedkontor til Korsør.

I 2016 vil styrelsen fokusere på at forberede en effektiv flytning samtidig med fastholdelse af kritiske kompetencer og opretholdelse af en sikker drift.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079