23948sdkhjf

1.000 Mercedes til Girteka Logistics

Største Mercedes-ordre nogensinde fra Østeuropa.

Det litauiske transport- og logistikselskab Girteka Logistics har bestilt ikke færre end 1.000 styk Mercedes-Benz Actros med Euro 6-motorer. Det er den største ordre nogensinde fra Østeuropa på Mercedes Benz-trækkere.

Ifølge bestyrelsesformanden i Girteka Logistics, Mindaugas Raila, har selskabet besluttet at fejre sit 20-års jubilæum med en modernisering af flåden med de 1.000 nye trækkere, og chefen for Mercedes-Benz Trucks, Stefan Buchner, er stolt over, at det litauiske selskab har valgt at investere i det tyske lastbilmærke:

- Vi er stolte over at få Girteka Logistics som stor kunde med den største flåde-bestilling fra Østeuropa til Mercedes-Benz Trucks i vores historie. Vi er beærede over Girteka Logistics tillid. Det viser tydeligt, at vores flagskib-model Actros forbliver foran i den hårde konkurrence, lyder det fra Stefan Buchner.

Alle 1.000 trækkere er udstyret med BigSpace førerhus, loftshøjde på 199 centimeter og 890 liters opbevaringsrum. Derudover får Girteka Logistics også FleetBoard for yderligere at forbedre brændstofeffektiviteten i de nye trækkere.

Girteka Logistics blev stiftet i 1996 og beskæftiger flere end 7.100 medarbejdere. Flåden består af 2.900 trækkere og 3.100 trailere.

Rammeaftalen mellem parterne er underskrevet, og leveringen af de 1.000 trækkere er allerede begyndt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062