23948sdkhjf

Forsinkelser på motorvej

To ugers arbejde på Køge Bugt Motorvejen.

De kommende to uger byder på flere trafikomlægninger på Køge Bugt Motorvejen, oplyser Vejdirektoratet.

Entreprenøren arbejder for tiden på højtryk med broerne ved Lyngvej og Roskildevej. Disse arbejder får betydning for trafikanterne de kommende to uger.

Ved Lyngvej er entreprenøren i fuld gang med forberedelserne for opsætning af stillads til den fremtidige bro. Dette arbejde betyder for trafikanterne, at trafikken vil blive overledt og nedsat til et kørespor i hver retning i aften og nattetimerne i perioden fra den 16. – 18. marts, samt i aften og nattetimerne i perioden den 21. - 23. marts.

For trafikanterne betyder det udover forlægningen af trafikken, at tilkørselsrampen mod syd ved tilslutningsanlæg 32 vil være lukket i aften og nattetimerne i perioden den 21. - 23. marts. Rampen vil være åben som normalt i dagstimerne.    

Trafikanterne henvises til Egedesvej.

Ved Roskildevej skal der ske noget af det samme. Dog er vores entreprenør længere med selve broen.

For trafikanterne betyder det, at trafikken vil blive forlagt skiftevis i hhv. motorvejens nordgående og sydgående spor i aften- og nattetimerne i perioden fra den 18. – 20. marts.

Tilkørselsrampen mod syd fra Roskildevej (tilslutningsanlæg 31a) spærres i aften- og nattetimerne den 18. marts. Trafikanterne henvises til Egedesvej (tilslutningsanlæg 31b).  

Næste skridt ved Roskildevej er, at entreprenøren skal lave belægning, autoværn, belysning m.m. Efter planen tages denne bro i brug i slutningen af maj og den gamle bro, forventer vi, rives ned i juni måned.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063