23948sdkhjf

ITD træder ind i Rådet for Sikker Trafik

Glæde over optagelsen.

Transport- og Bygningsministeriet har netop formelt godkendt ITD som medlem af Rådet for Sikker Trafik.

Rådet består af 48 forskellige organisationer og offentlige myndigheder, der blandt andet tæller Rigspolitiet, Kommunernes Landsforening, Cyklistforbundet og nu også ITD som det 49. medlem. Og udnævnelsen glæder ITD’s administrerende direktør, Jacob Chr. Nielsen.

- Jeg er utrolig stolt over, at ITD fremover sidder med ved bordet, når trafiksikkerhed i Danmark diskuteres med myndigheder og andre relevante organisationer. Det er meget vigtigt for os, at hele transportbranchen tages med i ed, når der skal findes holdbare trafikløsninger, og her spiller ITD’s erfaringer på området en vigtig rolle, siger Jacob Chr. Nielsen.

Rådet for Sikker Trafik arbejder for at nedsætte antallet af kvæstede i trafikken uanset transportmiddel, men trafiksikkerhed er ikke fremmed for ITD, der jævnligt kører kampagner og underviser branchen i trafiksikkerhed og adfærd. Derfor kommer udnævnelsen heller ikke bag på ITD’s administrerende direktør.

- For mig kommer udnævnelsen i naturlig forlængelse af det store målrettede arbejde, som vi i forvejen laver omkring trafiksikkerhed i ITD-regi. Det arbejde er jeg glad for, at Transport- og Bygningsministeriet anderkender med denne udnævnelsen, siger Jacob Chr. Nielsen.

Udnævnelsen kommer på et godt tidspunkt, da ITD for 2016 sætter ekstra fokus på sikkerhed i transportbranchen inden for såvel trafiksikkerhed som arbejdsmiljø.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064