23948sdkhjf

Danske Havne: Brug os!

Godt helbred på de danske havne, viser rapport.

Foreningen af rådgivende ingeniører (FRI) præsenterede for nylig deres ”State of the Nation 2016”, der viser, at de danske havne både er i god tilstand og fremtidssikrede. Det oplyser brancheforeningen Danske Havne med FRI’s ”State of the Nation 2016” som kilde.

Derfor opfordrer Danske Havne nu i en pressemeddelelse til, at endnu mere transport i fremtiden flyttes fra vejene til havnene, der dermed kan aflaste et dansk vejsystem under pres.

Direktør i Danske Havne, Gitte Lillelund Bech:

- Vi glæder os naturligvis over, at havnenes helbred er godt. Hvis flere transporter flytter fra vej til sø, kan der ske en væsentlig aflastning af både de kommunale og de statslige veje. Så opfordringen til politikerne er entydig: Styrk nærsøfarten! Det kan fjerne noget af presset på vejnettet. Havnene er klar, lyder det fra Gitte Lillelund Bech.

FRI’s rapport udkommer hvert fjerde år og er en beskrivelse af tilstanden, udviklingstendenserne, fremtidssikringen og de estimerede omkostninger, der skal til for at fastholde funktionerne og værdien af den danske infrastruktur. Den nyeste rapport kan læses i sin helhed på foreningens hjemmeside frinet.dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093