23948sdkhjf

Ny uddannelseschef på plads

Kendt ansigt tager over.

DEKRAs transportuddannelser i Østdanmark har fået ny uddannelses- og driftschef, Jens Faurschou

Jens Faurschou er 54 år og et kendt ansigt indenfor transportområdet -  med mange års erfaring og undervisning i rygsækken. Inden Jens kom til DEKRA i 2000, og blev grebet af transportbranchens mange muligheder, har han været vidt omkring. Med uddannelsesmæssig baggrund som elektronikmekaniker og teknikumingeniør har Jens opnået viden og indsigt i andre brancher indenfor logistik, ingeniør- og produktionsvirksomhed.

Helle Bøtcher, adm. direktør i DEKRA AMU Center Sjælland og Hovedstaden fortæller, at valget af Jens er foretaget med baggrund i hans stærke værdier, pædagogiske viden og indsigt og et netværk til kunder og branchens interessenter i almindelighed.

-Vi ser i Jens en rigtig kompetent medspiller, som skal understøtte vores fortsatte mål om udvikling af uddannelserne indenfor transportfagene. Vi er, som en af landets største udbydere af transportuddannelser, afhængige af, at der er fagligt kompetente og udviklingsorienterede ledere, der viser vejen, siger Helle Bøtcher.

- Det glæder mig, at jeg er omgivet af vanvittigt dygtige og engagerede kolleger, så vi kan sikre DEKRAs fortsatte succes i fællesskab, udtaler Jens Faurschou.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063