23948sdkhjf

Svindel: Topchefer kritiserer landsret

Forstår ikke fortsat kørselstilladelse til Glud.

Efter at Danmarks Transport Tidende i går fortalte, at den 55-årige vognmand Hans Germann Nielsen, Glud ved Juelsminde, fortsat må drive vognmandsforretning, har Transport Tidende fået et par kritiske kommentarer fra Jørgen J. Hansen, Group CEO, Freja Transport & Logistics, og Jens Ole Olesen, adm. direktør hos Hoyer Danmark.

Deres kommentarer falder, efter at vognmand Hans Germann Nielsen er idømt tre måneders fængsel - for 23 gange at køre på andre personers førerkort, en bøde på 156.000 kr. for overtrædelse af køre- hviletidsbestemmelserne samt frakendt førerretten i tre år.

Svært at bevare respekt

Jørgen J. Hansen, Group CEO, Freja Transport & Logistics:

- Så er det svært at bevare respekten for både det danske retssystem, men også for de danskere, herunder specielt 3F, som i den grad jagter udenlandske vognmænd, hvis ikke de tager alvorligt, synligt og tydeligt afstand fra sådan noget. Alt imens dette foregår, farer til stadighed flere og flere lastbiler under 3,5 tons med efterløns-, understøttelses- og anden overførselsindkomst bag rattet rundt i døgndrift - med minimum 140 kilometer i timen, til fare for Gud og hver mand. Gad vide hvad den langsigtede transportpolitiske dagsorden er, for at hæve seriøsiteten og respekten for dette erhverv?

Grotesk

Jens Ole Olesen, adm. direktør hos Hoyer Danmark, kalder ganske enkelt afgørelsen hos Vestre Landsret for ”grotesk”.

Læs også artiklen Fængsel og bøde stopper ikke vognmand fra 24.2. 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062