23948sdkhjf

STILL har vokseværk

Overtager logistikvirksomhed.

Med overtagelsen pr. 30. oktober 2015 af det tyske firma LR Intralogistik GmbH, specialist i intern materialetransport med trækkertog uden stabler, udbygger STILL sin førende markedsposition yderligere inden for Lean Logistics.

Samtidig styrker STILL sine kompetencer inden for procesorienterede materialeflowkoncepter og automatiserede løsninger. Til LR Intralogistiks portefølje hører udvikling af kundespecifikke trækkertog-systemer samt dertil hørende trolleys med fokus på processikkerhed, omkostningseffektivitet, sikkerhed og ergonomi.

Lige siden firmaet blev grundlagt i slutningen af 2009, har LR Intralogistik arbejdet tæt sammen med STILL som partner inden for området trækkertog. Ved at kombinere sine styrker inden for udvikling, salg og service har begge virksomheder med en gennemtænkt strategi i fællesskab opnået en førende position inden for området produktionsforsyning med elementer til trækkertog.

-På det dynamisk voksende marked for intelligente og effektive logistik- og materialeflow-systemer vil STILL også fremover indtage en førende position. Sammen råder LR Intralogistik og STILL over et betydeligt innovationspotentiale for at kunne imødekomme kundernes fremtidige krav, udtaler Thomas A. Fischer, direktør for salg, marketing og service i det tyske selskab STILL GmbH.

Trækkertogets vidtrækkende anvendelsesmuligheder for kunden går lige fra simpel lokaltrafik til forsyningskoncepter med nøjagtigt synkroniseret rækkefølge og fremmes af STILL ved hjælp af en central virksomhedsenhed med kompetencer inden for rådgivning og projektering af intralogistiske systemer.

STILLs trækkertog består af en trækker og flere på toget fastgjorte anhængere, de såkaldte E-, B- eller C-rammer, til optagelsen af trolleys. Trolleyen, som er læsset med ladvogne eller produkter af enhver art, skubbes langs gulvet ind i anhængeren uden brug af ekstra løftevogn og hæves let og hurtigt til kørslen.

Således bliver der med én tur styret hen imod et stort antal decentralt organiserede produktionssteder og her leveret de fornødne materialer just in time samt borttransporteret præfabrikerede dele.

Denne fleksibelt synkroniserede produktionsforsyning til lave materialebeholdninger sikrer en reduceret intern trafikmængde, en mindre ulykkesrisiko og en effektiv personaleindsats. Derfor er trækkertogsystemer en integrerende del af fremtidsorienterede LEAN-metoder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066