23948sdkhjf

Dachser kåret som bedste logistik-brand

Dobbeltsejr i vurdering.

Med en topplacering i kategorierne "Generel spedition og stykgodstrafik" og "Fødevare- og forbrugsvarelogistik" sikrede Dachser sig en dobbelt sejr og dermed titlen som det mest succesfulde logistikbrand i Image Ranking 2016 – en varemærkeundersøgelse, der foretages af det tyske fagblad for transport og loistik - "Verkehrsrundschau".

-Vi er glade for, at vi var i stand til at forsvare begge Image Awards igen, siger Bernhard Simon, som er Chief Executive Officer (CEO) for Dachser.

-Prisen viser, at vores fokus på kvalitet, ekspertise og service har fået en positiv modtagelse. Samtidig motiverer det os til at holde de gode takter.

96 procent af de adspurgte beslutningstagere inden for logistik fra industrien og handelsbranchen fastslog, at en tjenesteudbyders omdømme spiller en væsentlig rolle, når de indgår aftaler om transport og logistik.

De sagde også, at en logistikudbyders image primært bestemmes ud fra tre faktorer: forholdet mellem pris og ydelse, tjenestens kvalitet og kundeservice. Næsten lige så vigtigt for købere af logstiktjenester i dag er compliance – at tjenesteudbyderen overholder alle lovmæssige standarder og virksomhedsstandarder og bestemmelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062