23948sdkhjf

Møder om told-kodeksen

Danske Speditører orienterer.

EU-toldkodeksen træder i kraft herhjemme den 1. maj 2016.

- Det er meget vigtigt for en gnidningsløs implementering af EU-toldkodeksen, at medarbejderne i vores medlemsvirksomheder er fuldt ud opdateret med den nyeste viden om den praktiske håndtering af de nye regler, der skal gælde herhjemme fra 1. maj 2016, fortæller uddannelseschef Jakob Størling, der peger på, at der er fire oplagte muligheder for at få mere at vide.

Informationsmøder på 2 timer

14. og 15. marts og 6. og 7. april inviteres alle interesserede fra virksomheder i alle brancher til to to-timers informationsmøder. Møderne foregår i Aarhus og København, og i skrivende stund er 431 ud af 700 pladser allerede booket.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at SKAT oprindeligt lagde op til, at disse informationsmøder alene skulle foregå i København og Aarhus. Det mente vi ikke var tilstrækkeligt. Efter lidt tovtrækkeri det tidlige forår, hvor Danske Speditører har kæmpet for, at der også skulle afholdes informationsmøder uden for de to største byer, bliver der meget snart inviteret til informationsmøder over hele landet. Samtidig bliver det sikret, at der er flere pladser til rådighed, sådan at vi får større chance for at dække det store aktuelle informationsbehov. Det er rift om pladserne, så jeg anbefaler øjeblikkelig tilmelding, siger Jakob Størling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063