23948sdkhjf

BM Trans solgt til Universal

Beholder navn og Lund-domicil.

Vejle-baserede Universal Transport & Flytteforretning overtog per 1. januar BM Trans & Flyt, der er baseret i byen Lund uden for Horsens.

Beslutningen om at sælge BM Trans & Flyt har været undervejs i flere år. Det fortæller 65-årige Hardy Daugaard Sørensen, der overtog virksomheden fra sin onkel i 1988:

- Det er ikke let at sælge sit livsværk, men med salget til Universal Transport & Flytteforretning er der fundet en sikker og holdbar løsning for både kunder og medarbejdere. Alle medarbejdere fortsætter, og det glæder mig oprigtigt, siger Hardy Daugaard Sørensen.

BM Trans & Flyt beholder sit navn og adressen i Lund, og desuden vil Hardy Daugaard Sørensen og datteren Maria Daugaard Sørensen fremover også være tilknyttet BM Trans & Flyt.

Brian Søgaard, ejer af Universal Transport & Flytteforretning:

- I Universal Transport & Flytteforretning vil vi udnytte den synergi, det giver til virksomheden, at Hardy og Maria har et stærkt lokalt netværk. Hardy skal med ud på kundebesøg, mens Maria allerede er startet som flyttekoordinator. I dag arbejder vi med al slags transport og logistik, og i tæt samarbejde med Hardy Daugaard Sørensen glæder vi os til at udvikle os i området omkring Horsens, siger Brian Søgaard.

Universal Transport & Flytteforretning råder over i alt 70 biler og beskæftiger 125 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063