23948sdkhjf

Debutant lagde planmæssigt til

Første CLdN-anløb i Hirtshals forløb efter al forventning.

Endnu mens Hirtshals Havn henlå i morgenens vintermørke og flåden af fiskefartøjer var på vej på havet, anløb det første af CLdN's fartøjer tirsdag den 16. februar for første gang havnen. CLdN's M/V "Celandine" ankom fra Zeebrugge i henhold til sejlplanen.

M/V "Celandine" anløb havnen og lagde til uden vanskeligheder. De fremmødte transportører, speditører og skibsmæglere kunne således med tilfredshed følge en rolig operation, der forløb helt standardmæssigt.

Havneassistent hos Hirtshals Havn, Michael Langballe, siger efter det første anløb:

- Det er naturligvis med en vis spænding, at vi modtager et skib i en ny rute, men alt forløb som vi kunne ønske, og alt virkede. Selv om vi planlægger og forbereder os sammen med rederiet og deres navigatører, så er det ligesom at være til eksamen med det første anløb. Alt skal spille sammen i virkeligheden, så vi kan laste og losse problemfrit. Vi må bare konkludere, at alt klappede.

CLdN udtrykker også tilfredshed med det første anløb af Hirtshals Havn. Der var både et testanløb og det første ordinære anløb af havnen, der nu er inkluderet på ruten Zeebrugge - Göteborg.

Umiddelbart efter losning af det første gods direkte fra Zeebrugge afsejlede M/V "Celandine" planmæssigt mod Göteborg, og kun 10 minutter efter anløb Fjord Lines M/S "Bergensfjord" havnen i sin faste rute fra Vestnorge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063