23948sdkhjf

Dansker skifter asiatisk sæde

49-årig i spidsen for SGL med base i Hong Kong.

Pr. 1. marts 2016 tiltræder Peter Minor som Regional CEO Asia Pacific hos Scan Global Logistics (SGL). Peter Minor indgår fremover i virksomhedens Executive Management.

Med 20 års erfaring i regionen bliver han ansvarlig for driften af SGL Asia Pacific og vil bistå landechefer inklusive deres respektive teams samt agentnetværk med at sikre den fortsatte vækst i hele regionen.

Peter har de seneste 16 år opbygget DSV’s forretning i Asien og med over 2.000 medarbejdere har det været den region i DSV, der er vokset hurtigst.

Peter Minor er 49 år, dansk statsborger, og har siden 1995 haft sin base i Hong Kong, hvorfra han har administreret filialer i hele den asiatiske region.

-Jeg glæder mig til at blive en del af SGL og ser frem til at arbejde sammen med de stærke og motiverede teams, vi har i Asia Pacific. Vi skal sammen fokusere på at udvikle SGL’s vækstmuligheder, styrke vores kundefokus og samle hele Asia Pacific-regionen. Det gør vi ved at levere innovative og omkostningseffektive logistikløsninger til vores kunder og netværk og ved at udvikle det inter-asiatiske marked, siger Peter Minor.

-Vi ser frem til at byde Peter velkommen til SGL-teamet, og vi er overbeviste om, at vi har fundet den rette person til at lede vores Asia Pacific netværk og de ambitiøse planer for ekspansion, som vi har for regionen, siger Jesper Nielsen. Group CEO, Scan Global Logistics.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063