23948sdkhjf

Hvem skal have FDE Fondens talentpris?

FDE Fonden igen klar til fra transportbranchen at modtage kandidatforslag til ”Talentprisen 2016”.

At sikre dygtige og engagerede medarbejdere på alle niveauer både i dag og i morgen er en af virksomhedsledelsens vigtigste udfordringer. Også virksomhedernes bestyrelser skal have fokus på, om der i virksomheden er styr på talentudviklingen, så man både sikrer virksomhedens fremtid og bliver mindre sårbar, når nøglemedarbejdere rejser.

Mange virksomheder herunder også i transportbranchen har derfor sat talentudviklingen i system ved f.eks. at etablere deciderede talentudviklingsprogrammer. Alt afhængig af virksomhedens størrelse kan dette ske på forskellige niveauer, der passer til den enkelte virksomheds størrelse og behov.

FDE Fondens ”Talentprisen 2016” gives til

-        en medarbejder, der i sit daglige virke har udvist stort engagement og potentiale og som har gjort en forskel for virksomheden, eller

-        en transportvirksomhed, som har et særligt fokus på fastholdelse og udvikling af talenter f.eks. i form af et talentudviklingsprogram.

Med ”Talentprisen 2016” følger et legat på 50.000 kr.

En medarbejder kan bruge prisen på yderligere dygtiggørelse f.eks. i form af et fagligt udviklende uddannelsesophold i en anden virksomhed eller på en uddannelsesinstitution – begge dele gerne men ikke nødvendigvis i udlandet. Tilsvarende kan en virksomhed bruge legatet i sit fortsatte arbejde med talentudviklingen.

”Vi håber også i år at modtage mange gode kandidatforslag til ”Talentprisen 2016”, siger FDE Fondens formand Jens Iwer Petersen. ”At vinde talentprisen er med til at profilere virksomheden og dermed markere, at man er en attraktiv arbejdsplads, der har udviklingen af medarbejderne som et fokusområde.”

Kandidatforslag skal indsendes til fdefonden@fdefonden.dk inden den 29. februar 2016.

Tidligere prismodtagere:

2015:Steffen Elbæk, Give Goodwind A/S, Hjortsvangen 26, 7323 Give

2014:Arnt Vad Jensen, Blue Water Shipping A/S, Esbjerg samt Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

2013:André Lundberg Pedersen, ALPI Danmark A/S, Herning

2012:Speditørelev Brian B. Sørensen, K. Hansen Transport A/S, Vejen samt Adm. leder Jette Andersen, ERA Transport A/S, Odense

2011:Holdet 2010/11 på ”Praktisk lederuddannelse for transport og logistik”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062