23948sdkhjf

DTM søger bogholder

Ledigt job i Skanderborg.

Danske Transport Medier søger en medarbejder på fuld tid snarest muligt. Du er selvstændig, selvkørende, har en god portion humor og er en person med gode samarbejdsevner.

Vi er en fast medarbejderstab på 17 personer, bestående af administrationspersonale, sælgere, journalister og layout-folk, hvoraf de tre medarbejdere er placeret andre steder.

Vi er et mediehus med en til tider hektisk hverdag. Så vi søger derfor en medarbejder, der kan indgå i dette.

Vi vægter et ordentligt sprog, en god omgangsform og at vi har det sjovt sammen. At vi er effektive, samarbejder på tværs og understøtter hinandens funktioner. At vi har en god intern kommunikation, der skaber synergi, og vi vender hurtigt tilbage på forespørgsler.

Vi vejleder og servicerer annoncører og abonnenter samt vedligeholder den gode relation til kilder og samarbejdspartnere, samtidig med vi tør udfordre hinanden, vores kunder og vores målgruppe.

Danske Transport Medier er et forlag, der udgiver fagblade inden for transport branchen. Vi udgiver: Lastbil Magasinet, Trans Inform samt Danmarks Transport-Tidende. Dertil har vi indstik af forskellige karakter som udkommer, sammen med vores blade, nogle gange om året.

Vi har omkring 63 udgivelser om året, og det betyder, at vi er en travl, lille virksomhed.

Vi har to hjemmesider, forskellige online baser, med services til vores kunder samt nyhedsbreve. Desuden arrangerer vi to messer årligt.

Dine opgaver vil blandt andet omhandle:

Finansbogholderi samt debitor- og kreditorstyring

Indtastning og arkivering af bilag (fysisk og elektronisk)

Håndtere indbetalinger

Lønadministration

Forfaldent kontorarbejde

Vi er midt i overgangen til et nyt bogholderisystem (e-conomic), og derfor er der en stor opgave med at få det til at køre.

Skulle ovenstående have vakt din interesse, imødeser vi meget gerne en ansøgning fra dig.

Send din ansøgning til:

Danske Transport Medier

Christiansmindevej 12 D

8660 Skanderborg

Att. Jeanette Maria Routhe

Send gerne på mail: jmr@dtmedier.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079