23948sdkhjf

Årets medarbejdere

Volvo Group Danmark og forhandlere sparkede 2016 i gang.

Som sædvanlig samlede Volvo Group Trucks Danmark i sidste uge salgs- og eftermarkedspersonale fra de fire forhandlerhuse til årets kick off arrangement, og kårede i den forbindelse årets medarbejdere.

Arrangementet foregik på Fyn og traditionen tro blev der informeret om målsætninger, aktiviteter og nye tiltag i 2016, så alle i det danske autoriserede netværk er godt klædt på til året, der kommer.

Desuden blev årets sælger, årets reservedelsmedarbejder og årets værkstedsmedarbejder kåret.

Hæder

Årets sælger,  reservedelsmedarbejder og værkstedsmedarbejder 2015 blev henholdsvis:

Steen Sjøberg, Titan Lastvogne Ringsted, Dennis Heldt, Skifter Lastbil Padborg, og Ole Vesløv, Autohuset Vestergaard Horsens.

Kåringen sker dels for at belønne en bemærkelsesværdig indsats, dels for at sikre det fortsatte fokus på Volvos syv kundeløfter, der er det vigtigste udgangspunkt for at sikre kundetilfredsheden. Dermed håber Volvo Group Trucks Danmark at sikre den fortsatte høje kompetence hos medarbejderne samt at kunne tiltrække de bedste folk til det autoriserede netværk i Danmark.

Kriterier

Til grund for kåringerne ligger følgende kriterier:

Fokus på de 7 kundeløfter, fokus på totale løsninger over for kunderne, en særlig indsats ydet overfor kunderne, kvaliteten i samarbejdet med kollegerne, og engagement og attitude.

De syv kundeløfter er en varm velkomst, opfyldelse af kundens behov, en klar aftale, åben dialog, i orden første gang, førsteklasses levering, let tilgængelig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079