23948sdkhjf

TIP Trailer køber flere walking floor-trailere

TIP Nordic investerer i Walking Floor trailere, som et vigtigt led i deres vækst- og investeringsstrategi.

Der er en stigende efterspørgsel efter walking floor-trailere, på grund af væksten i markedet for genbrugsmaterialer og affaldshåndtering, hvor denne trailertype er særligt anvendelig.

- Vi oplever en øget efterspørgsel fra både eksisterende og nye kunder efter Walking Floor Trailere, og derfor har vi valgt at sætte yderligere fokus på dette markedssegment, udtaler Christian Petersen, der er General Manager for TIP Trailer Services, Nordic.

TIP Trailer ser et stort vækstpotentiale indenfor netop dette marked, da behovet for genbrug og grøn energi kun vil stige i de kommende år.

- Vi ønsker at efterkomme vores kunders behov og at yde den bedst mulige service, hvilket er baggrunden for vores investering i Walking Floor trailere, fortsætter Christian Petersen.

- Vi er glade for, at vi i TIP besidder en stor operationel ekspertise, der muliggør og understøtter denne investering, afslutter han.

TIP Trailer Servies har 50.000 trailere på europæisk plan og mere end 12.000 eksterne trailere på servicekontrakter. /smir

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.191