23948sdkhjf

Nye muligheder på Hirtshals Havn

Interesse for nye erhvervsarealer.

Udvidelsen af Hirtshals Havn med 250.000 kvadratmeter forløber planmæssig og det er erhvervslivet også ved at reagere på.

Af den opfyldning på 250.000 kvadratmeter som Hirtshals Havn foretager ud i Skagerrak udlægges de 190.000 kvadratmeter til erhvervsarealer til havnerelaterede erhverv som serviceindustri inden for den maritime sektor, råstofoparbejdning, lagerfaciliteter, produktion og fiskeforædling.

Vicedirektør Karin Eilers ved Hirtshals Havn siger om interessen for de nye erhvervsarealer:

- Det er interessant at følge anlægsarbejderne, og se at der kommer nye muligheder på Hirtshals Havn. Samtidig med at der bliver pumpet sand ind i området, har vi sat gang i arbejdet med at gøre virksomheder opmærksomme på de muligheder, der bliver skabt her hvor kajkant og motorvej E39 helt bogstaveligt mødes. Interessen er absolut til stede, og vi har allerede alt fra interessetilkendegivelser til aftaler om indgåelse af lejekontrakter. Vi har naturligvis en række reservationer på arealer, og de samlede reservationer udgør i dag lige under halvdelen af de arealer, vi udlægger til udlejning - og det er inden arealerne er færdige. Vi har reservationer fra virksomheder inden for flere forskellige brancher, og jeg har en forventning om, at vi kan underskrive den første egentlige lejekontrakt i den første del af 2016.

Samtidig med at der allerede er reservationer på en del af de 190.000 kvadratmeter nye erhvervsarealer på Hirtshals Havn, er der tilsvarende begyndende interesse for de 140.000 kvadratmeter, der er udlagt til logistikvirksomheder på Hirtshals Transport Center.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079