23948sdkhjf

25 år med benzin i blodet

Claus Gottlieb jubilerer.

Den 52-årige direktør, Claus Gottlieb, kan fejre 25-års jubilæum i virksomheden Uno-X Energi.

Virksomheden tæller et bredt udsnit af store erhvervskunder inden for alle de brancher i Danmark, hvor der forbruges olie. Uno-X Energi har i den tid oplevet stor fremgang blandt andet takket være Claus Gottliebs ledelsesfilosofi.

Siden barnsben har Claus Gottlieb tjekket dæktryk, olie og fyldt benzin på, mens han tjente sine lommepenge på forældrenes Caltex-tankstation. Efter at have forsøgt sig i andre brancher i en årrække, vendte han troligt tilbage til forældrenes tankstation i Fårevejle og overtog driften de næste år.

Siden er der løbet meget olie gennem slangerne, og Claus Gottlieb har arbejdet sig op i først Texaco, siden HydroTexaco hvor han havde adskillige stillinger i virksomhedens forskellige salgsafdelinger og sidenhen som frontfigur i ét af Danmarks største energiselskaber. Men Claus Gottlieb, der også tog en MBA i 2010, er ikke blot kendt som en direktør, der leverer resultater på bundlinjen. Hans ledelsesfilosofi gennemsyrer hele organisationen:

-Jeg har på mange måder taget Odd Reitans – ejer af Reitangruppen – ledelsesfilosofi til mig. Vi tror på, at vi ved at "bygge” store mennesker kan skabe et miljø og en organisationskultur, der gør, at alle i Uno-X kan træffe de rigtige beslutninger hurtigt og effektivt uden mellemledere, uden regeltyranni og bureaukrati. På den måde kan vi skabe den største værdi for vores ejer og kunder – alt imens medarbejderne udvikler sig og har det sjovt med det arbejde, de udfører.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062