23948sdkhjf

510 hk. til honningkagebyen

Ny DAF XF 510 til Preben Jørgensen, Christiansfeld ApS.

Vognmand Preben Jørgensen har modtaget en ny DAF-trækker, model XF 510 FTS SSC AS-Tronic.

Bilen er udstyret med en 6-cylindret og 12,9 liters stor motor på 510 hk., der leveres via en 12-trins fuldautomatisk AS Tronic-gearkasse med direkte kobling.

Der er ventilerede skivebremser for og bag, mens det fuldt luftaffjedrede Super Space Cab førerhus har en galvaniseret stålkofanger med slingerlygter i hver hjørne, farvet glas og el-ruder. Elektrisk opvarmede hoved- og vidvinkelspejle samt Luxury Air førersæde også hører med på udstyrslisten.

På førerhusets tag er der monteret fem Volvolygter, to lange blanke horn samt Air-cooler, hvor låget er lakeret i samme farve som førerhuset. Hertil kommer en luftforskydelig skammel på 203 mm med en hævning på 30 mm samt sænkbare boogieskærme.

Vognmand Erik Jørgensen åbnede firmaet i 1942, mens sønnen Preben Jørgensen fulgte efter i 1979. I dag drives virksomheden af tredje generation, Erik Jørgensen, der overtog firmaet i 2011. Blandt aktiviteterne er entreprenørkørsel samt køle- og tanktransport af æg og mælk for to af Danmarks største mejerier.

Den nye bil leveres af Anders Larsen, Lastas Trucks Danmark i Hedensted.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113