23948sdkhjf

Sømand i nyt job

Søren Enemark ny i Danmarks Rederiforening.

Danmarks Rederiforening har styrket organisationen med Søren Enemark, som de seneste 12 år har været ansat i Søfartsstyrelsen.

Søren Enemark er ansat i afdelingen Sikkerhed, Sundhed, Miljø og Innovation pr. 1. oktober og kommer blandt andet til at beskæftige sig med tekniske rammebetingelser, herunder arbejdsmiljøforhold om bord på skibe og bemandingsmæssige vilkår i forhold til særligt offshore-industrien.

-Med Søren Enemark får vi en yderst kompetent og erfaren tilføjelse til foreningen, og vi får styrket vores fokus på teknisk lovgivning i forhold til EU og FN’s søfartsorganisation, IMO, siger underdirektør i Danmarks Rederiforening, Maria Bruun Skipper.

Søren Enemark har – og har altid haft – en tæt tilknytning til havet. Han voksede op på Bornholm fra en slægt af fiskeskippere, er uddannet på navigationsskolen og arbejdede en del år som overstyrmand og kaptajn på skibe, særligt i Grønland og andre dele af Arktis, inden han i 2003 blev ansat i Søfartsstyrelsen, hvor han har været beskæftiget med udarbejdelse af tekniske regler for skibe.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062