23948sdkhjf

Ny adm. direktør i Grenaa Havn

Ny "styrmand" skifter fra Hanstholm.

En af Danmarks største erhvervs- og industrihavne ledes fremover af Henrik Carstensen, der tiltræder som ny adm. direktør.

Han kommer fra en stilling som direktør i Hanstholm Havn og er bosat i Højbjerg ved Aarhus.

Med ansættelsen af Henrik Carstensen har Grenaa Havn fået en stærk international og national profil, der kan bidrage betydeligt til at udvikle og realisere havnens kommercielle potentialer. Som adm. direktør for Grenaa Havn får Henrik Carstensen bl.a. ansvaret for at sikre den fortsatte vækst ved at pleje relationer til eksisterende kunder og opdyrke muligheder for nye kunder - nationalt såvel som internationalt.

52-årige Henrik Carstensen kommer samtidig til at spille en afgørende rolle for Grenaa Havns vokseværk, der blandt andet giver mulighed for en ambitiøs udbygning af havnen med en 2,5 kilometer lang ny kaj og en uddybning af havnen til en dybgang på 15 meter.

Borgmester: "Teamplayer"

Sammen med nuværende økonomidirektør Kirsten Schmidt vil Henrik Carstensen indtræde i en to personers direktion, der får reference til selskabets bestyrelse.

Jan Petersen (S), borgmester i Norddjurs Kommune og næstformand i bestyrelsen for Grenaa Havn:

- Henrik har stærke kommercielle og havnemæssige kompetencer. Erfaringerne fra tidligere job passer meget fint til de opgaver, som Henrik skal stå i spidsen for i Grenaa Havn. Desuden har Henrik gode erfaringer med at blive en del af det lokale erhvervsliv, og han er en udpræget teamplayer, hvilket er en vigtig egenskab for stillingen, da havnen har mange forskellige interessenter - både internt og eksternt.

Østjylland siden 1987

Henrik Carstensen glæder sig til at komme erhvervsmæssigt hjem til Østjylland, hvor han har været bosat siden 1987 og ser frem til samarbejdet med havnens ansatte, kunder, interessenter og politikere:

- Grenaa Havn A/S er en meget alsidig havn, og jeg ser meget frem til at tage teten med at få videreudviklet de eksisterende produkter samt udvikle nye muligheder for havnen i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv, siger Henrik Carstensen.

Han er uddannet inden for shipping og spedition og var i denne branche i 32 år, indtil han blev direktør på Hanstholm havn. Tidligere har han blandt andet været Global produktchef for Blue Water Shipping A/S samt adm. direktør for Strait Air Transport A/S.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062