23948sdkhjf

Omfartsvej åbnes i november.

Arbejde klar før tid.

Inden længe åbner Vejdirektoratet første etape af Næstved Nordlig Omfartsvej – nærmere bestemt den østlige delstrækning fra fordelerringen ved Køgevej/Ring Øst til Ringstedgade.

Lige nu bliver den sidste asfalt lagt. Derefter skal de sidste detaljer med striber og autoværn klares. Så er delstrækningen klar til at åbne tirsdag den 24. november. Altså godt et år før, hele omfartsvejen skal være færdig.

-Den nye strækning byder på mange trafikale fordele for lokalområdet. Den giver de lokale trafikanter en smutvej uden om byen og letter trafikpresset inde i selve Næstved, siger transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt, der ser frem til åbningen.

Den østlige delstrækning fra fordelerringen ved Køgevej/Ring Øst til Ringstedgade er ca. 4 km lang. Parallelt med omfartsvejen er der en dobbeltrettet cykelsti.

På den vestlige hovedstrækning fra Vestre Ringvej/Slagelsevej til Ringstedgade arbejder entreprenørerne videre med anlæg af vejen og den store højbro over Susådalen.

-Om et års tid – i slutningen af 2016 - kan trafikanterne se frem til at spare endnu mere tid. Der er den nordlige ring omkring Næstved nemlig færdig, oplyser ministeren.

Næstved Nordlig Omfartsvej bliver i alt cirka 7 kilometer lang og en 2+1 motortrafikvej. Som en del af projektet bygger Vejdirektoratet også en højbro over Susådalen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063